Erakordne võimalus liituda meie gümnaasiumiperega juba algavast õppeaastast!

Lisavastuvõtt web banner

Nii suur rõõm, et meie uhiuus gümnaasiumiosa sai valmis ja 10. klassides on nüüd pakkuda mõned vabad kohad, mistõttu on veel mõnel noorel võimalus saada hingega ja hea haridus Püha Johannese Koolis.

Augusti lõpus saab osaleda ka tutvumislaagris, mis juba enne kooli algust aitab luua sõprussuhteid ja häid kontakte menrotitega.

📍 Lisavastuvõtul osalemiseks tule 17.08.2023 kell 14.30 meie kooli (Kivimäe 25), kus esmalt toimub elavas järjekorras vestlus, misjärel suundutakse tegema vastuvõtuteste (eesti ja inglise keel, matemaatika). Sisseastumisavalduse esitamine ja registreerimine toimub sisseastumine.ee keskkonnas, otselink: https://sisseastumine.ee/puhajohannesekool. NB! Täiendav registreerimine kestab kuni 16. august kell 23:59.

Lisainfo https://pjk.ee/ee/guemnaasium ja Pille-Katrin Levin, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või 507 7411.

Tule julgelt!

"Püha Johannese Koolis on hästi toetav õhkkond, gümnasistidel on mentorid, kes neid toetavad. Õpilaste sõna siin koolis väga loeb. Lisaks meeldib siinne kultuurne keskkond ja eriline õhustik, kus töötavad väga hoolivad ja armsad inimesed." 11. klassi õpilane

"Olen rõõmuga kaasa elanud Püha Johannese Kooli kasvamisele erilise hingamise ja väärtustega paigaks nii laste kui ka kõigi ümbritsevate jaoks. Kui oleksin laps, käiksin hea meelega just sellises koolis." Arvo Pärt, helilooja ja meie kooli õpilase vanaisa3929 untitled shoot

 

EnglishEstonianFrenchGermanGreekItalianPortugueseRomanianRussianSpanish